De laserOstop-methode

Bij technologie gaat het om de studie van toepassingen en technieken. Onze knowhow en ¡techniek met anti-tabakslasers door fotobiomodulatie staan tot uw beschikking.

De laserOstop-methode

Dankzij onze niet-invasieve en veilige technologie is het mogelijk om in slechts 1 sessie zonder pijn, zonder gevaar en zonder ontwenningsverschijnselen te stoppen met roken door LASERSTIMULATIE van de oorpunten die geen sporen achterlaten op uw oor.

Het doel is om de zenuwplexus te stimuleren, waardoor het lichaam niet meer afhankelijk is van nicotine.

Onze apparatuur is CE-gecertificeerd (Europese conformiteit), geïnspecteerd, getest en TÜV-gecertificeerd.

De laserOstop-methode is de meest effectieve oplossing om te stoppen met roken.

Fotobiomodulatie

Fotobiomodulatie bestaat al meer dan 40 jaar. Deze methode, die wordt gebruikt op medisch en esthetisch gebied en vooral in de dermatologie, vindt ook zijn plaats in de behandeling bij het stoppen met roken.

De laserOstop®-methode is uniek en voert een fotomodulatie uit door middel van anti-tabakslasers, waarbij een bepaalde, goed gedefinieerde dosis energie wordt geleverd.

laserOstop® biedt een zeer specifiek mechanisme dat een reeks subatomaire reacties teweegbrengt die vervolgens worden overgedragen op microscopisch en vervolgens fysiologisch niveau die worden veroorzaakt door de WET van Arndt–Schulz.

laserOstop-proces om met succes te stoppen met roken dankzij lasertherapie

Het oor is een reflexzone, verbonden met de hersenstam, waar snel informatie met de hersenen wordt uitgewisseld. Dit verklaart de onmiddellijke reactie op de actie van de laser.

Auriculotherapie werkt via de zenuwen.

Zodra de punt wordt behandeld, vindt er een afscheiding van endorfine plaats. Endorfine is een hormoon dat een rol speelt bij het stoppen van het fysiologische proces van de nicotineverslaving.

Stoppen met roken met behulp van lasertherapie is daarom ook een succes.

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

1 sessie duurt ongeveer 1 uur.

Eerst verzamelt de arts essentiële informatie over de rookgewoonten van de patiënt.

Vervolgens legt hij/zij u uit hoe de laser werkt, wat het protocol is en hoe dit allemaal wordt uitgevoerd.

Tenslotte voert de arts de behandeling uit, die pijnloos en veilig is.

Klinische proef naar de effecten van fotobiomodulatie door middel van antitabakslasers

Talrijke wetenschappelijke publicaties leveren onbetwistbaar bewijs van de effecten van fotobiomodulatie in de moderne geneeskunde.

Sinds het begin van de jaren 2000 zijn er bijna 7000 publicaties verschenen en bijna 500 gerandomiseerde onderzoeken uitgevoerd.

Gerhard Litscher van de Universiteitskliniek voor Anesthesiologie en Intensieve Geneeskunde van de Medische Universiteit van Graz en zijn team zijn erin geslaagd de effecten van laseracupunctuur aan te tonen.

Wat is het tarief?

De adviesprijs bedraagt € 190

Hierin zit een landelijke garantie van 12 maanden bij terugval, waardoor u kosteloos weer onder behandeling kunt worden genomen.

Wilt u uw sessie boeken?

Maak dan online een afspraak bij een laserOstop-centrum bij u in de buurt

Onze klanten bevelen laserOstop aan