Stoppen met roken

in 1 sessie

laserOstop® 1 sessie is genoeg 1 jaar onbeperkte garantie Pijnloos & en ongevaarlijk Zonder bijwerkingen Zonder bij te komen Exclusief proces 100 centra in  Europa

Stoppen met roken: Stop met roken in 1 sessie met laserOstop.

1e Europese netwerk gespecialiseerd in de behandeling van rookverslaving

Een nationale garantie

Onze laserOstop-centra garanderen u gratis ondersteuning bij een terugval in heel België

Zonder contra-indicatie

De laserOstop-methode is een gepersonaliseerd protocol dat zich aan iedereen aanpast en zonder contra-indicatie

Discretie en vertrouwelijkheid

Onze laserOstop-centra zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw behandelingen te garanderen om uw integriteit te beschermen.

Beoefenaars tot uw dienst

6 dagen per week tot uw dienst en klantenservice

Wilt u stoppen met roken? Dit is onze taak... bij laserOstop

Onze lasermethode voor stoppen met roken heeft sinds 2021 meer dan 300.000 mensen geholpen met het stoppen van hun tabaksgebruik. Met meer dan 100 centra voor stoppen met roken in België en over de hele wereld wordt ons proces algemeen erkend vanwege de doeltreffendheid ervan door de positieve meningen van onze klanten die nu ex-rokers zijn geworden.

Bent u een roker en wilt u stoppen met roken? De laserOstop-methode is een bewezen en toegankelijke lasertherapie die u helpt uw doelen voor stoppen met roken te bereiken.

personen gestopt sinds 2021
+ 0
Centra in België, Frankrijk, Zwitserland en de rest van de wereld
+ 0
Onze klantbeoordelingen bevestigen onze effectiviteit
+ 0

Methode laser-tabaksstop effectief vanaf de eerste sessie!

Effectief in 1 sessie, ons unieke proces is gebaseerd op een laserbehandeling door fotobiomodulatie , die al ongeveer vijftig jaar wordt toegepast. Deze geavanceerde technologie wordt vaak gebruikt in de medische en esthetische sector en is ook effectief bij het stoppen met roken.

Wij maken gebruik van unieke, beschermde apparatuur die voldoet aan de geldende CE-normen , die ook getest, geïnspecteerd en TÜV-gecertificeerd is. Onze behandeling heeft tot doel de oorpunten te stimuleren met behulp van een laser met lage intensiteit, volledig pijnloos en zonder bijwerkingen, die een effect heeft op de fysieke afhankelijkheid van nicotine. Dit alles terwijl het verlangen en de drang om weer te gaan roken wordt geëlimineerd vanaf de eerste momenten na uw behandeling.

laserOstop anti-rook lasercentra in België

Wilt u een lasersessie om te stoppen met roken boeken in een van onze speciale centra? Bezoek één van onze centra voor stoppen met roken in heel België.

Waarom stoppen met roken met laserOstop?

effectief in
1 sessie

een proces &
unieke apparatuur

Onbeperkt 12 maanden
nationale garantie

pijnloos &
veilig

zonder
bijwerkingen

zonder bij te
komen

Stoppen met roken zonder bijwerkingen het is mogelijk

De methode van Laserostop om te stoppen met roken biedt is veilig en natuurlijk, met vrijwel onmiddellijke en langdurige resultaten. Met onze methode om te stoppen met roken hebt u geen last van de gebruikelijke bijwerkingen van tabaksverslaving (ontwenningsverschijnselen, gewichtstoename, hongergevoel, slapeloosheid etc.) en wordt u in slechts één sessie nicotinevrij.

Wacht dus niet langer, neem uw lot in eigen handen en stop vandaag nog met roken in het dichtstbijzijnde anti-tabakslasercentrum!

De pers heeft het over ons

Stop met het verpesten van uw gezondheid! Neem nu contact op met uw antitabakcentrum.

Uw behoefte om te stoppen met roken is onze taak. laserOstop is een techniek, een behandeling om te stoppen met roken, coaching, een garantie, ondersteuning naar een nieuw leven zonder tabak.

Onze klanten bevelen laserOstop aan